Uvaženi,

Koristimo priliku da s Vama podijelimo informaciju o 3. međunarodnom AAA kongresu koji će se održati od 27-29. maja u Sarajevu, Hotel Hills Ilidža.

Nakon prošlogodišnje uspješne organizacije sa preko 30 predavača i ovogodišnji Kongres okuplja svjetski priznate naučnike i kliničare koji nam donose aktuelna i primjenjiva medicinska znanja. Neki od predavača su profesori Adnan Čustović, Nives Pustišek, Segal Saglani, Neil Pearce, Paul Turner, Ratko Đukanović, Marina Atanacković, Louise Savić, Andy Bush, Mirjana Turkalj i još mnogo internacionalnih predavača.

U prilogu preliminarni program. Pokrovitelj Kongresa je Akademija nauka i umjetnosti BiH - Odjeljenje medicinskih nauka, a isti je bodovan.

U prilogu Vam šaljemo zvaničan poziv i preliminarni program Kongresa.

Napomena: Da budete u toku s informacijama o Kongresu, pratite nas na www.aaa-congress.com i putem Facebook stranice https://www.facebook.com/AAA-Congress-105523187625528

Srdačno Vas pozdravljamo i unaprijed se zahvaljujemo na podijeljenoj informaciji o ovom naučnom festivalu na koji smo veoma ponosni.

Poziv ljekarima

Welcome Letter

Program